Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise staan wij voor u klaar met uiteenlopende diensten.

Neem contact op 016 23 27 34

FRENCH GLOSSING


Ga voor uw droomlook met onze nieuwste kleuringsservice

Onze nieuwste kleuringsservice zorgt voor mooie kleurschakeringen en een exclusieve gloss behandeling. Met andere woorden: onze french glossing maakt het nog makkelijker om het kapsel van uw dromen te creëren!

Dankzij de french glossing van L’Oréal Professionnel creëren we door middel van een professionele 2-stappen kleuringsservice een perfecte dekking van het (grijze) haar en een exclusieve verzorging van de lengten en punten. Het resultaat? Haar dat tot 2x glanzender is, dat 30% meer gevoed is én kleurbehoud tot 6 weken lang. Perfect, als u het ons vraagt 

Hip of klassiek, jong of oud… Iedereen is welkom. In Kapsalon Lotus garanderen we een persoonlijke, gezellige sfeer. We maken er onze prioriteit van om onze klanten echt te verwennen en u een thuis-gevoel te geven terwijl u vol spanning wacht op het kapsel van uw dromen. 

Bent u ook overtuigd van onze diensten en kunt u niet wachten om voor die frisse, modieuze look te gaan die perfect aansluit bij uw wensen en verwachtingen? Bent u op zoek naar bepaalde producten? Contacteer ons dan gerust voor het maken van een afspraak. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen in ons professionele kapsalon in Herent!

Onze prijzen